Fotografie en website voor Manoir Francois du Tilleul

In het hart van de Champagnestreek ligt het prachtige Manoir Francois du Tilleul. Een luxueuze B&B in het schilderachtige Fismes. Waar klanten koning te rijk zijn en traditie tot leven komt. Gastvrouw Jo klopte samen met haar partner Bart bij ons aan met een duidelijk verzoek: ‘Help ons onze B&B op de kaart te zetten.’ Zij vroegen, Hermanos draaide.

Om ons volledig in de sfeer onder te dompelen, logeerden we enkele dagen in de voormalige suikerfabriek. Tijdens ons verblijf organiseerden we een heuse fotoshoot. Samen met Céline Laridone, die voor de styling instond. We schoten sprekende portretten, aantrekkelijke close-ups en panoramische droneshots van de omgeving.

Vervolgens landden we boordevol inspiratie opnieuw achter onze desktops, om de website vorm te geven. Die moest vooral de sfeer belichamen en de boekingen vlot laten binnenstromen. Wij brachten de surfers in de juiste stemming met een passende look & feel. En ook op technisch vlak scoort de website hoog, dankzij de uiterst gebruiksvriendelijke interface en het automatische boekingssysteem. Hiermee beheren Jo en Bart  alle boekingen volledig zelf en kunnen ze kort op de bal spelen. Een bijzonder project waar we trots op terugblikken.

Je mag ons
(bijna) alles vragen.

Start je binnenkort met een nieuwe zaak? Vertrouw dan op onze creatieve aanpak en neem een vliegende start.

Contact