Leadgeneratie en fotografie voor Compagnie het Zoute

Projectontwikkelaar Compagnie Het Zoute is een unieke speler in het vastgoedlandschap. Met een rijke geschiedenis en visionaire aanpak. Hun roots gaan helemaal terug tot in 1908, toen ze nog in handen waren van de gekende familie Lippens. Zij speelden een cruciale rol in de ontwikkeling van Knokke. Comfort, beleving en connectie met de natuur staan centraal. Daarvan getuigen hun vele mooie realisaties op toplocaties in Knokke en omstreken.

Om hun nieuwe projecten in Cadzand en Knokke te fotograferen, namen ze onze huisfotograaf onder de arm. Naast de gebouwen brachten we ook de nabije omgeving in beeld. Daarna trokken we het pittoreske Zoute in om diverse historische locaties – waarvan de Compagnie de grondlegger is – te vereeuwigen. We hielden ook halt in de legendarische Royal Zoute-golfclub voor dronebeelden en interieurshots van het pas gerenoveerde Royal Zoute Golf Club-hotel. Last but not least schoten we ook beelden voor hun lifestylemagazine Z.out.

Daarnaast schakelden ze ons ook in voor leadgeneratie. Want met mooie beelden alleen, trek je natuurlijk geen kopers aan. Wij kienden de strategie uit, creëerden landingspagina’s, basissjablonen, e-mailtemplates en automatiseerden elke stap in het proces. We integreerden ook krachtige datarapportagetools om het succes van hun campagnes te meten.

Je mag ons
(bijna) alles vragen.

Ook nood aan een solide marketingplan om zoveel mogelijk bezoekers naar je site te lokken? Start vandaag nog met leadgeneratie.  

Contact