Branding, fotografie, leadgeneratie en online marketing voor Candor

Projectontwikkelaar Candor is al jaren vaste klant bij Hermanos. We ondersteunen hen met een heuse marketingmix. Van fotografie tot branding, online advertising en leadgeneratie. Voor elk nieuw vastgoedproject creëren we een uniek logo, een matching huisstijl en landingspagina met een contactformulier. Volledig in de sfeer van het project. Doel? Zoveel mogelijk leads sprokkelen. Dat doen we via een reeks online ads en offline tools, die geïnteresseerden naar de landingspagina loodsen. Laten ze hun gegevens na? Dan kunnen de Candor-verkopers hen contacteren om de verkoop te verzilveren.

Verder steken we ook regelmatig de koppen bijeen om hun marketingactiviteiten te optimaliseren en te verfijnen. We analyseren de resultaten, sturen bij waar nodig en geven waardevol advies. Genereren ze voldoende leads? Hoe komen ze binnen? Kunnen we nog taken automatiseren? Enzovoort. Zo halen ze het maximum uit hun rendement en draait hun marketing op volle toeren.

Zoals Candor het zelf zou zeggen: “Yes we can(dor)!

Met Hermanos hebben we er een sterke partner bij, die ons helpt bij het vermarkten van onze vastgoedprojecten. Van grafische ondersteuning tot leadgeneratie

Je mag ons
(bijna) alles vragen.

Met een strak marketingplan laat je niks aan het toeval over. Wij steken punch in je verhaal en stippelen de perfecte strategie voor je uit.

Contact