Leadgeneratie, online marketing en fotografie voor Immo Francois

Immo Francois gaf ons veel kansen en vertrouwen vanaf de eerste ontmoeting. Op enkele jaren tijd ontpopte deze vastgoedspecialist zich tot een vaste waarde in het straatbeeld. Met ruim dertig kantoren in West- en Oost-Vlaanderen. Als marketingpartner groeiden we gestaag met hen mee. Intussen zijn we naadloos op elkaar ingespeeld. Dat resulteert in een bijzonder aangename en efficiënte samenwerking.

Wat wij voor hen betekenen? Zoals elke makelaar publiceren ze hun aanbod op gekende immoplatformen. Een must, want verkopers en huurders checken deze sites dagelijks. Maar daarmee staan ze niet alleen. Daarom creëerden we gepersonaliseerde marketingpacks. Volledig op maat, voor al hun kantoren. Acht in totaal, met uiteenlopende diensten die samen de leadstrategie vormen. Van de creatie van de projectpagina’s, tot remarketing, social media advertising, Google display ads, geautomatiseerde mailings en datarapportage. 

We gingen uiterst doordacht te werk en startten met een grondig marktonderzoek. Hiervoor werkten we nauw samen met oprichter Dries François en met de kantoorhouders. Daaruit vloeide waardevolle info en feedback, waarop we onze successcenario’s bouwden. Zo gaan ze in no time van campagne naar Champagne. Daarnaast fleuren we ook hun website, social media en drukwerk op met frisse beelden.

De ‘Anthony’s’ zijn al drie jaar een betrouwbare partner voor marketingconsultancy, leadgeneratie en fotografie. Ik waardeer hun flexibiliteit en no-nonsense aanpak enorm!

Je mag ons
(bijna) alles vragen.

Wij zien onze klanten graag groeien. Daarom houden we van jarenlange partnerships en doordachte online marketing.

Contact