Website, branding en fotografie voor Stephanie Cime

Kunstenares Stephanie Cime had een duidelijke visie voor haar website. Het moest een dynamisch geheel worden, waar mensen haar creaties vanuit verschillende hoeken kunnen bewonderen. Wij creëerden een digitale exporuimte, zodat surfers haar abstracte kunst tijdens een virtuele tour kunnen ontdekken. Alsof ze er zelf rondwandelen. Digital magic in real life.

Een andere vereiste was gebruiksvriendelijkheid. Omdat ze regelmatig met nieuwe collecties uitpakt, had ze nood aan enkele templates waarmee ze zelf vlot aan de slag kan gaan. Zo hoeft ze ons niet telkens opnieuw in te schakelen om haar jongste werk te etaleren. Komt er een nieuwe tentoonstelling aan? Dan laadt ze de afbeeldingen en info in no time in de kant-en-klare templates op. Easy peasy.

Verder zorgden we ook voor een lading beeldmateriaal. Haarscherp en pixelperfect zodat je vlot – en zonder enig kwaliteitsverlies – in- en uitzoomt. En om haar internationale klanten te beroeren, zorgden we voor zinderende Engelstalige copywriting. Het resultaat is een overzichtelijke en hedendaagse website, die je vlot naar alle info leidt.

Je mag ons
(bijna) alles vragen.

Jouw producten of diensten op de kaart zetten met een website, fotografie of branding? Vertrouw op onze creatieve talenten.

Contact