Bedrijfsnaam, website, branding en fotografie voor Kine Knokke

Soms moet je het niet ver zoeken. En al zeker niet als het over een naam gaat. Dat was het geval bij Kine Knokke. Toen zaakvoerder Guillaume bij ons kwam aankloppen, sloegen we meteen aan het brainstormen. Al snel kwam er een geschikte naam uit de bus. Eenvoudig en vanzelfsprekend, meer moet dat niet zijn.

Daarna ontwierpen we een elegant logo en een matching huisstijl om zijn praktijk in stijl te lanceren. Voor de website was het cruciaal dat klanten vlot afspraken konden inplannen en dat ze gemakkelijk contact kunnen opnemen. Daarom springt het telefoonnummer meteen in het oog en bel je hen in één klik op. Een ander belangrijk aspect, was de overzichtelijke weergave van de verschillende specialisaties. Zo navigeert de bezoeker vliegensvlug naar de gewenste info.

Ook de foto’s namen we voor onze rekening. We kozen bewust voor zwartwitbeelden om het geheel een strakke look te geven. En verder organiseren we jaarlijks enkele fotoshoots, zodat ze een voorraad kwalitatief beeldmateriaal in huis hebben.

Je mag ons
(bijna) alles vragen.

Ben je op zoek naar een klinkende naam of baseline voor jouw bedrijf? Wij gaan met plezier de uitdaging aan.

Contact