Een mondvol branding voor tandartsenpraktijk Seadent

Seadent is een verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie uit Oostende. Van hieruit bedienen ze patiënten uit heel de kuststreek. Wij mochten hun volledige branding verzorgen, van de bedrijfsnaam tot het logo en de fotografie. Een mondvol, op mondjesmaat.

Omdat ze een veelvoud aan gespecialiseerde diensten leveren en nauw samenwerken met tandartsen uit de streek, hadden ze nood aan een overkoepelende bedrijfsnaam. Eentje die blijft plakken en de tand des tijds doorstaat. ‘Seadent’, kwam als winnaar uit de bus. Eenvoudig en to the point. Het logo belichaamt het idee dat ze een ‘medisch ankerpunt’ zijn. En je herkent er ook een smile in.

De website is een uitgepuurd geheel, dat vlot navigeert en de bezoekers in één oogopslag informeert. De goede balans tussen tekst en beeld draagt bij aan de positieve gebruikerservaring. Last but not least organiseerden we ook nog een fotoshoot, om het team en de praktijk in beeld te brengen. Met dynamische portretten en sfeerbeelden, om een vleugje warmte en persoonlijkheid toe te voegen. Een aangenaam contrast met het klinische imago van het beroep.

Ook nood aan branding van a tot z? Neem vrijblijvend op.

Je mag ons
(bijna) alles vragen.

Is je website niet meer up-to-date, heb je nood aan een voorraad kwalitatief beeldmateriaal of wil je online adverteren? We’ve got you covered!

Contact