Website, marketing automation en online marketing voor Miles for Smiles

Miles for Smiles is een uniek fundraising concept uit Brugge. Het doel? Zoveel mogelijk centen bijeensprokkelen voor het goede doel. Hoe? Door sportievelingen op te roepen om zoveel mogelijk miles (mijlen) bijeen te lopen voor de vereniging die ze willen ondersteunen. Een bruisend evenement, dat jaarlijks heel wat volk op de been brengt. Wij werden ingeschakeld door de Brugse Ronde Tafel – initiatiefnemer achter dit concept – om hun evenement online te promoten. Iets waar we met veel plezier onze schouders onder zetten.

Onze opdracht? Een eenvoudige en dynamische website, die bezoekers in één oogopslag informeert en waar sponsors vlot kunnen intekenen. Een cruciaal aspect, want geen Miles for Smiles zonder sponsors natuurlijk. We lieten niks aan het toeval over en automatiseerden elke stap in het registratieproces. Zo verlaagden we de drempel voor de sponsors en bespaarden we de organisators uren werk. Om de nodige digitale buzz te creëren, zetten we ook een heuse online campagne op poten.

Ook meer leads binnenhalen?
Met onze strategische aanpak rennen ze naar je toe.

Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Je mag ons
(bijna) alles vragen.

Is je website niet meer up-to-date, heb je nood aan een voorraad kwalitatief beeldmateriaal of wil je online adverteren? We’ve got you covered!

Contact